Valikko Sulje

Hankeideasta vaikuttavuuteen - hankesuunnittelun ABC

18.01.2022 19.01.2022

Mistä hanke saa alkunsa ja millä tavalla se jalostuu seurakunnan kehittämistoiminnaksi. Miten hankeideat jalostetaan toimivaksi ja vaikuttavaksi hankesuunnitelmaksi ja -prosessiksi?

Koulutuksessa esitellään tapauskertomukset kolmen projektin työntekijänä toimimisesta ja sisältönä on hanketyön abc seurakunnan työntekijälle. Koulutus sisältää ennakkotehtävän.

Kouluttajana toimivat hankekoordinaattori, KTM Nina Maarit Partanen ja yhteisödiakoniatyön asiantuntija, diakoni, sosionomi (YAMK) Jukka-Pekka Vaittinen, Kannelmäen seurakunta.

Osallistuja tunnistaa hankeprosessin vaiheet ja tutustuu erilaisiin rahoitusmahdollisuuksiin. Osallistuja tietää hanketoiminnan ongelmakohdat ja ymmärtää vaikuttavuuden merkityksen.

Laajuus 0,5 op
Osallistumismaksu 250 € (pelkällä etäyhteydellä 180 €)

Ilmoittaudu 07.01.2022 mennessä.

Hinta:250€

Ilmoittaudu Hankeideasta vaikuttavuuteen - hankesuunnittelun ABC -kurssille tästä


Ääninäyttelyn ja -tuotannon perusteet

25.01.2022 26.01.2022

Miten käytät ääntäsi viestintäkeinona? Haluaisitko ääninäytellä? Tehdä mainoksia, perustaa podcastin tai jalostaa sitä? Mihin kaikkeen ihmisääni pystyy, entä miten tehdä hyviä introja tai elävöittää puheääntä muilla äänikeinoilla, entä mitä tekniikkaa hyvä äänenlaatu vaatii?

Koulutus on suunnattu sinulle, joka olet kiinnostunut ääninäyttelemisestä ja äänen käytöstä erilaisten luovien kokonaisuuksien yhteydessä.

Koulutuksessa käsitellään laaja-alaisesti äänen käyttöä;
1. Skriptien tulkinta
2. Karakterisointi
3. Ääniharjoittelu
4. Yhteistyö ja yrittäjyys

Koulutuksen aikana tehdään useita harjoituksia, joilla harjoitellaan ja havainnollistetaan aiheen eri osa-alueita.

Kouluttaja on äänialan ammattilainen Simo Orpana. Simo Orpanalla on yli 16v. kokemus äänisuunnittelusta, ääninäyttelemisestä, säveltämisestä ja äänialan yrittäjyydestä.

Osallistuja saa perustiedot ja taidot ääninäyttelemisen
alasta ja ääninäyttelemisestä. Osallistuja tutustuu äänenkäytön keskeisiin periaatteisiin ja siihen miten työllistyä äänenkäytön alalle.

Laajuus 0,5 op
Osallistumismaksu 250 €

Ilmoittaudu 07.01.2022 mennessä.

Hinta:250€

Ilmoittaudu Ääninäyttelyn ja -tuotannon perusteet -kurssille tästä


Muita tulevia ajankohtaiskoulutuksiamme voit tutkia täältä