Tammikuun 2021 ajankohtaiskoulutukset

Iloinen esiintymisen tehokurssi

22.01.2021 20.02.2021

Oletko kiinnostunut itsesi, tuokioidesi ja esiintymisesi kehittämisestä ja uusista ideoista? Olet tehnyt työtä kauan tai vasta aloittanut, mutta haluaisit oppia jotain uutta ja virkistävää itsestäsi ja ympäröivästä maailmasta nimenomaan esiintymisen näkökulmasta? Koulutuksessa opiskelija tutustuu itseensä esiintyjänä sekä esiintymisen ja ohjaamisen maailmaan innostavassa ilmapiirissä. Voit osallistua yhteen tai molempiin viikonloppuihin.

22.-23.1.2021 Koulutusviikonlopun aiheena on esiintyminen ja minä viestijänä sekä yleiset vuorovaikutustaidot.

19.-20.2.2021 Koulutusviikonlopun aiheena on minä esiintyjänä, esiintymisjännityksen hallitseminen sekä käytännön pelejä, leikkejä ja rentoutumisharjoituksia.

Osallistuja tiedostaa millä tavoin läsnäolo vaikuttaa esiintymisessä. Osallistuja ymmärtää esiintymisen perusteet, äänen ja kehollisuuden lähtökohtia esiintymisessä, ja osallistuja osaa reflektoida ja soveltaa kokemuksiaan työssään. Osallistuja tunnistaa esiintymisjännityksen merkityksen esiintymisessä ja osaa hyödyntää sitä. Osallistuja osaa soveltaa työssään koulutuksessa opittuja ilmaisupelejä, -leikkejä ja rentoutumisharjoituksia.

Laajuus: 1 vkl on 0,5 op, 2 vkl on 1 op (sis. välitehtävän)

Osallistumismaksu: 180 €/vkl tai 300 €/molemmat vkl

Hinta:300€

Ilmoittaudu Iloinen esiintymisen tehokurssi -kurssille tästä


Muita tulevia ajankohtaiskoulutuksiamme voit tutkia täältä