Perusopetuksen lisäopetus Kymppiluokka -Kasvun paikka

Haluatko korottaa kymppiluokalla peruskoulun päättötodistuksen arvosanoja, tai tarvitsetko vielä vähän lisää aikaa miettiä mikä sinusta tulee isona?

 

Kymppiluokalla opiskelu etenee henkilökohtaisen opintosuunnitelman (HOPS) mukaisesti. Koko lisäopetuksen suorittamisesta saa 6 lisäpistettä perusopetuksen jälkeiseen yhteishakuun ammatilliselle toiselle asteelle. Peruskouluaineiden lisäksi on mahdollisuus valita mm. musiikkiopintoja, kädentaitoja, tietotekniikkaa tai yhteisöllisiä opintoja oman kiinnostuksen mukaan. Harrastukset voidaan lukea myös mukaan opintoihin. Työelämään tutustuminen opiskelun aikana helpottaa ammatinvalintaa ja oman koulutuspolun suunnittelua.

 

Haku opiston kymppiluokalle seuraavan kerran kesän yhteishaussa opintopolussa:

 

 

 

 

 

(Perusopetuksen jälkeisten valmistavien koulutusten haku)
Hakuaika opintopolku.fi palvelussa on 19.5.-21.7.2020.

 

Elokuusta lähtien voit hakea suoraan opistolle jatkuvan haun kautta:

 


 

 

 

 

Kymppiluokalla opiskelu on maksutonta silloin kun olet saanut peruskoulun päättötodistuksen korkeintaan 2 vuotta sitten, eli kuluvana tai edellisenä vuonna.

 

Kun todistus on saatu yli kaksi vuotta sitten opiskelukustannukset määräytyvät vapaan sivistystyön kustannusten ja asumismuodon mukaan. Opintomaksut maksetaan neljässä erässä opintovuoden aikana.