Majoituspalvelu

Elokuussa 2014 avatut uudet majoitustilat "KARTANO" ja "PATRUUNA" tarjoavat viihtyisää ja tilavaa majoitusta rauhallisessa kartanomiljöössä ympäri vuoden.

 

Kartano ja Patruuna

1 -2 hengen huoneissa on suihku/wc ja keittiö varusteineen (astiasto, jääkaappi, mikroaaltouuni, liesi, kahvin- ja vedenkeitin). Liinavaatteet kuuluvat huoneen hintaan.

1-2 hengen huone

Kysy myös 3 - 4 hengen majoitusta kaksioissa, joissa on suihku/wc ja keittiö varusteineen, sekä kaksi erillistä makuusoppea ja levitettävä vuodesohva tilavassa oleskelutilassa.

3-4 hengen huone ja Klubi-kerhotila

Västi-rakennuksessa sijaitseva kuntosali, sauna -ja uima-allasosasto on käytettävissä maksutta aukioloaikoina. Kuntosali, sauna- ja uima-allasosastoa voi vuokrata myös yksityiskäyttöön.

Uima-allas ja kuntosali

Räätälöimme tarpeisiinne sopivan paketin.

Huomioithan, että opistolle ei voi majoittua lemmikkieläinten kanssa.

Tarkemmat tiedustelut

Katriina Holma
Tehtävä: Asiakas- ja kokouspalvelusihteeri
Puh. +358 (0)14 334 8000
Sähköposti: toimisto@jko.fi, kokouspalvelut@jko.fi

Majoitusvaraukset 

Mikko Hammarén
Tehtävä: Asuntolaohjaaja - yhteisökoordinaattori
Puh. +358 (0)50 389 9647
Sähköposti:

 

Tilat ja ympäristö

Palveluissamme yhdistyy onnistuneesti rauha, luonnon kauneus ja historiallisesti arvokkaan ympäristön tunnelma uusimpaan kokous- ja koulutustekniikkaan.

Laadukkaat vapaa-ajanviettomahdollisuudet, viihtyisät majoitustilat ja pitopalvelutasoinen keittiömme takaavat vaativillekin asiakkaille onnistuneet puitteet koulutustilaisuuden järjestämiseksi.

 

 

 
JKO | JYVÄSKYLÄN KRISTILLINEN OPISTO
Laadukasta koulutusta jo vuodesta 1942 | Sulkulantie 28 | 40520 Jyväskylä | 014 3348 000