Kokous- ja juhlapalvelu

Jyväskylän kristillisen opiston rauhallinen ympäristö sopii erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämiseen. Kokoukset, koulutuspäivät, sukukokoukset ja perhejuhlat ovat eräitä esimerkkejä kansanopistomme kokous- ja juhlapalveluiden monista käyttömahdollisuuksista.

Tarjoamme kokousvieraillemme majoitus- ja ruokailupalveluiden lisäksi modernit kokoustilat isommallekin joukolle: vuonna 2011 peruskorjattuun juhlasaliin mahtuu noin 180 henkeä, luokkahuoneisiin (15 kpl) 10-30 henkeä ja neuvotteluhuoneisiin 20 henkeä.

Sopimuksen mukaan kokous- ja juhlavieraat voivat hyödyntää myös opiston monipuolisia harrastetiloja, mm. sauna- ja uima-allasosastoa sekä kuntosalia.

 

 

Katriina Holma
Tehtävä: Asiakas- ja kokouspalvelusihteeri
Puh. +358 (0)14 334 8000
Sähköposti: toimisto@jko.fi, kokouspalvelut@jko.fi

Tilat ja ympäristö

Palveluissamme yhdistyy onnistuneesti rauha, luonnon kauneus ja historiallisesti arvokkaan ympäristön tunnelma uusimpaan kokous- ja koulutustekniikkaan.

Laadukkaat vapaa-ajanviettomahdollisuudet, viihtyisät majoitustilat ja pitopalvelutasoinen keittiömme takaavat vaativillekin asiakkaille onnistuneet puitteet koulutustilaisuuden järjestämiseksi.

 Juhlamenut

 

 

 

 
JKO | JYVÄSKYLÄN KRISTILLINEN OPISTO
Laadukasta koulutusta jo vuodesta 1942 | Sulkulantie 28 | 40520 Jyväskylä | 014 3348 000