JKO logo

JKO

JKO on kansanopisto Keski-Suomessa. Monipuolisen koulutustarjonnan lisäksi tarjoamme tila-, majoitus-, kokous- ja juhlapalveluja kauniilla ja rauhallisella kampusalueellamme aivan Jyväskylän keskustan tuntumassa. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

JKO - Kansanopisto Jyväskylässä

JKO tarjoaa ammatillista koulutusta, kansanopistokoulutusta, aikuisten perusopetusta sekä nivelvaiheen koulutuksia. Ammatillinen koulutus keskittyy mm. kasvatus- ja ohjausalaan, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualaan sekä seurakunta- ja hautauspalvelualaan. Kansanopistolinjoilla opiskellaan graafista suunnittelua, musiikkia, teatteria ja sisustussuunnittelua. Järjestämme myös monialaisia ajankohtaiskoulutuksia ja kursseja. Opisto tarjoaa laadukkaat tilat ja tarjoilut kokouksiin ja juhliin, sekä rauhallista ja viihtyisää majoitusta aivan Jyväskylän keskustan tuntumassa.

Ajankohtaista!

Lue opiston ajankohtaisia kuulumisia, uutisia ja tutustu tuleviin kursseihin!

Tutustu tuleviin kursseihin!

Tutustu opistomme monipuolisiin ja mielenkiitoisiin kursseihin ja tule mukaan kehittämään itseäsi huippuseurassa!

Laadukasta ja monipuolista koulutustyötä vuodesta 1942!

Noin 550 tyytyväistä opiskelijaa työskentelee opintojensa parissa opistollamme vuosittain. Meiltä löytyy asuntoloissamme 60 vuodepaikkaa. Henkilökuntaa opistolla on noin 70.

Turvallisuus ja ympäristömyönteisyys on meille tärkeää, niistä tunnustuksena turvallisuuspalkinto ja kestävän kehityksen sertifikaatti.

Tarjoamme ajankohtaista osaamista, monipuolista koulutusta, opiskelun tukea, uusia alkuja, mitä vain opiskelulta odotat. Lisäksi tarjoamme kokous- majoitus- ja juhlapalveluita.

Opiskelijamme kertovat

Tutustu opskelijatarinoihin ja heittäydy mukaan iloisiin onnistumisiin! 

Kokous- ja juhlapalvelut, ruokapalvelut sekä majoituspalvelut

Tarjoamme kokousvieraillemme majoitus- ja ruokailupalveluiden lisäksi modernit kokoustilat isommallekin joukolle!

Majoitustilat Kartano ja Patruuna tarjoavat viihtyisää ja tilavaa majoitusta rauhallisessa pihapiirissä Jyväsjärven rantaraitin läheisyydessä vain n. 3 km:n päässä keskustasta.

Jyväskylän kristillisen opiston ruokasalissa on 120 istumapaikkaa. Ruoka noudetaan buffet-linjastosta itsepalveluperiaatteella. Täysihoitoon kuuluu aamupala, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja iltapala. Aterioita voi ostaa myös yksittäin, esimerkiksi retkiryhmälle lounaan.